Maandag 23 maart heeft het kabinet de nieuwe maatregelen omtrent het Coronavirus in een persconferentie toegelicht. Vanzelfsprekend volgen wij deze maatregelen. Zo worden alle evenementen in Nederland afgelast en zullen alle horeca- en vrije tijdslocaties in Nederland gesloten zijn. Ook Theater Hof 88 zal door deze maatregelen gesloten zijn tot en met 1 juni 2020. Alle voorstellingen – waaronder ook de filmvoorstellingen van Filmhuis Almelo – in deze periode worden voor nu geannuleerd.

De eerstvolgende filmvoorstelling zal, als de situatie niet weer aangepast wordt, plaatsvinden op vrijdag 21 augustus.

Indien u al kaarten heeft voor een geannuleerde voorstelling informeren we u hier persoonlijk over. Het theater is dus tot en met 1 juni 2020 gesloten voor alle bezoekers. Indien de richtlijnen vanuit de overheid en het RIVM wijzigen, zullen wij deze natuurlijk opvolgen en ons beleid hier op aanpassen.

• Wordt u positief getest op Corona en heeft u de afgelopen tijd Theater Hof 88 bezocht horen we dit natuurlijk graag per mail of telefonisch.

• Je bent vrij om gekochte tickets voor voorstellingen en films te annuleren. Het tegoed wordt in dat geval op uw theateraccount bijgeschreven.