Vanaf woensdag 10 juni gaan we met frisse moed weer van start met ons programma. We plannen eerst een hele reeks voorstellingen van De Beentje Van Sint-Hildegard. We kunnen helaas tot 1 juli slechts dertig mensen ontvangen in onze filmzaal.

Filmhuis Almelo doet er samen met Theater Hof 88 alles aan om voor u een zo veilig mogelijke omgeving aan te bieden in deze tijd van voorzichtigheid en anderhalvemeter. U kunt uitsluitend vooraf kaarten bestellen i.v.m. RIVM voorschriften.

Wij vragen u om thuis te blijven als u ziekteverschijnselen heeft. De zaal hebben we zo ingericht dat u plaats kunt nemen zonder dat u vlak voor iemand langs moet in dezelfde rij. U dient dan ook op de plaats te gaan zitten die op uw ticket staat, alleen dan kunnen we de anderhalvemeterregeling garanderen. De garderobe is buiten gebruik, daarvoor is de foyer ingericht met tafels  die zijn voorzien van een nummer. U kunt uw jas met een gerust hart over de stoel bij de genummerde tafel hangen en na afloop van de film daar weer plaatsnemen voor een drankje. De buitendeur gaat tijdens de voorstelling dicht.

We vertonen alle films zonder pauze om zodoende in- en uitgaand verkeer te minimaliseren.

We wensen u veel plezier en zien u graag terug.