Filmhuis Almelo gaat weer open op 3 september!

Beste Filmhuisbezoeker,

Waarschijnlijk heeft u de nieuwsbrief van Hof 88 al gezien. Het theater gaat weer open!

Voor onze mooie films moet u nog iets langer wachten: het Filmhuis Almelo draait weer vanaf 3 september. We gaan ervan uit dat we dan 50 bezoekers per voorstelling kunnen ontvangen en dat de foyer en de bar weer geopend zijn tijdens de pauze en na de voorstelling. We verheugen ons nu al u weer een volwaardig middagje of avondje aan te kunnen bieden!

Komend seizoen kunt u bij ons kijken naar een aantal mooie films die u afgelopen seizoen heeft moeten missen én naar mooie nieuwe titels. We trappen op 3 en 8 september af met Adam. Daarna volgen Der Fall Collini, De Vogelwachter, Nomadland, Buladó, The Father en System crasher. In november komt ook  Kom hier dat ik u kus nog aan bod. Verdere titels en data leest u in onze nieuwsbrief van augustus. Dan kunt u ook reserveren.  Alle films vertonen wij ten minste twee keer per week: op de vrijdagmiddag en -avond en vaak op woensdag.

Ander goed nieuws is dat onze tarieven komend jaar gelijk blijven. € 9,00 voor een regulier kaartje en € 6,00 voor filmpashouders. Onze filmpashouders komen we bovendien tegemoet voor de vele vervallen voorstellingen in het afgelopen seizoen. Zij betalen daarom voor het seizoen 2021/2022 maar € 5,00 voor de filmpas. Nieuwkomers betalen het reguliere tarief van € 15,00. Houders van een filmpas krijgen een korting van € 3,00 per voorstelling. Aanmelden kan op elk moment, dus ook nu al.

De beentjes van Sint-Hildegard

Wilt u De beentjes van Sint Hildegard graag nog op groot scherm zien? Voor groepen kunnen wij nog een voorstelling organiseren. Vraag ons naar de mogelijkheden!

Penningmeester en operateurs

Filmhuis Almelo zoekt nog steeds versterking/verjonging van het team. Wij zoeken met spoed een nieuwe penningmeester en ook enthousiaste operateurs voor het ‘draaien’ van de films zijn welkom. Heb je interesse voor één van deze functies of kun je een andere bijdrage leveren? Neem contact met ons op!

Fijne vakantie!

We wensen u een goede zomer toe en zien u graag terug in september.