Tot en met 2 maart a.s. valt er weinig te genieten in onze filmzaal. We hebben tot op heden niet de verwachting dat we er dan weer vol tegenaan mogen gaan.

Zodra het kan gaan we u via de nieuwsbrief op de hoogte houden van ons programma. Rechtsonder op de pagina kunt u zich inschijven voor de nieuwsbrief mocht u dat nog niet gedaan hebben.

Filmhuis Almelo doet er samen met Theater Hof 88 alles aan om voor u een zo veilig mogelijke omgeving aan te bieden in deze tijd van voorzichtigheid en anderhalvemeter. U kunt uitsluitend vooraf kaarten bestellen i.v.m. RIVM voorschriften.

Wij vragen u om thuis te blijven als u ziekteverschijnselen heeft. De zaal hebben we zo ingericht dat u plaats kunt nemen zonder dat u vlak voor iemand langs moet in dezelfde rij. U dient dan ook op de plaats te gaan zitten die op uw ticket staat, alleen dan kunnen we de anderhalvemeterregeling garanderen. De garderobe is buiten gebruik, daarvoor is de foyer ingericht met tafels  die zijn voorzien van een nummer. U kunt uw jas met een gerust hart over de stoel bij de genummerde tafel hangen en na afloop van de film daar weer plaatsnemen voor een drankje. De buitendeur gaat tijdens de voorstelling dicht.

We vertonen voorlopig alle films zonder pauze om zodoende in- en uitgaand verkeer te minimaliseren.

We zien u graag terug.